Praktisk og sentralt

Med sin beliggenhet i sentrum har du alle fasiliteter innen rekkevidde. Det er gangavstand til kjøpesenter, restauranter, butikker, kino, treningssentre samt flotte Kulåsparken – en grønn lunge midt i byen!

vatvedttorg logo

storgata terrasse prosjekt
storgata terrasse prosjekt

Vatvedt Torg har flere fasiliteter i nær omkrrets. I byggets 1. etasje vil både matbutikk (REMA 1000), bakeri og apotek etablere seg, og tvers over gaten finner du Sarpsborg Spesialistsenter (legesenter).
Til jernbanen er det kun fem minutters gange – praktisk for deg som pendler. Det er også gode bussforbindelser fra Sarpsborg, med ekspressbusser videre til Oslo og utlandet. Rundt 1 time og 30 minuttter med bil til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Det er gode bussforbindelser fra Sarpsborg, med ekspressbusser videre til Oslo og utlandet. Du spaserer til Sarpsborg busstasjon på fem minutter. Busstopp finner du rett utenfor Storgata Terrasse. Kort vei til Sarpsborg jernbanestasjon og rundt 1 time og 30 minuttter til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Barneskole, ungdomsskole, videregående skole og flere barnehager ligger like ved. Byens eldste skole, Sandesundsveien barneskole som er en av landets mest moderne barneskoler.

Kulåsparken er en oase midt i byen. Østfolds største bypark har lekeplass for barn, trimapparater, musikkpaviljong og et amfiteater der det arrangeres konserter.

storgata terrasse prosjekt
storgata terrasse prosjekt

Storbyen kjøpesenter ved torget rommer 75 butikker med blant annet matvarebutikken Meny, apotek, vinmonopol og flere spisesteder.I gågata finner du flere spesialbutikker, gode servicetilbud og hyggelige restauranter. Kort avstand til barneskole, ungdomsskole, videregående skole og flere barnehager. Byens eldste skole, Sandesundsveien barneskole, fikk helt nytt bygg i 2015 og er en av landets mest moderne barneskoler

Kulåsparken er en oase midt i byen. Østfolds største bypark har lekeplass for barn, trimapparater, musikkpaviljong og et oppgradert amfiteater der det arrangeres konserter.

Sarpsborg er omkranset av skog og små idylliske vann og det finnes det utallige muligheter for skogsturer. I Lysløypa på Kurland kan du gå, løpe eller stå på ski om føret tillater det. Her finner du også Appelsintoppen med et nytt flott utkikkstårn – en attraksjon for hele familien!

Glengshølen er kun få minutters gange unna med friområder og en bryggesti langs vannet.

I tillegg til lysløypa, er det skimuligheter i flotte løyper i Trøsken, tur- og løpemuligheter i Kalnesskogen og slalom-muligheter i Kjerringåsen. Liker du golf er Borregaard Golfklubb 5 minutter unna med bil.

Sarpsborg er en kjent fotball- og ishockey-by, og på Sarpsborg Stadion og Sparta Amfi kan man heie fram sine lag. Innendørs badeglede kan man også nyte på Sarpsborghallen rett ved siden av eller på Superland på Grålum - en kort biltur unna der også Inspiria science center ligger.

I nærområdet

vatvedttorg logo

1. etasje: REMA 1000 og apotek
Sarpsborg Spesialistsenter: 25 meter
Gågata og sentrum med butikker, spisesteder, kultur-, helse- og treningstilbud: Fra 3 minutters gange.
Storbyen kjøpesenter: 10 minutters gange

Sarpsborg togstasjon: 5 minutters gange
Sarpsborg bussterminal: 10 minutters gange

Gang-og sykkelavstand til: Kulåsparken, St. Mariesplass og Glengshølen, Lysløype på Kurland, Tunevannet med bademuligheter og golfbane på Opsund.
Gangavstand til flere treningssentre og Sarpsborghallen med svømmehall. Kort vei til Sarpsborg stadion og Sparta Amfi.